Kişisel Veri Koruma Politikası

A. ENDÜSTRİYEL VE ​​FİKRİ MÜLKİYET HAKLARI
"KANAKI" işareti, bundan böyle "HQF" olarak anılacak olan "Hellenic Quality Foods Anonymous Food Company" isimli şirket tarafından faydalanan tescilli bir markadır. HQF, bu sitenin içeriğiyle ilgili tüm telif haklarının sahibidir, tüm hakları saklıdır. Bu tür içerikler ticari amaçlı değil kişisel amaçlıdır.

Aşağıda belirtilen şartlar ve koşullar ile bu İnternet Sitesine, İnternet'e veya Dünya Çapında Ağına uygulanabilecek başka bir yasa veya yönetmelik, bu web sitesinin tüm kullanıcılarına eşit şekilde uygulanır.

Bu web sitesi kişisel eğlence, bilgi, eğitim ve iletişim için oluşturulmuştur. Bu Web Sitesinde yer alan içeriği, bu Web Sitesinin içeriğiyle ilgili olarak, endüstriyel ve fikri mülkiyet haklarına ilişkin tüm şart ve koşullara uymanız şartıyla, yalnızca ticari olmayan, kişisel kullanım için kullanmanıza izin verilmektedir. Ancak, birçoğu HQF'nin açık yazılı izni olmaksızın, bu web sitesinin içeriğini kamuya açık veya ticari amaçlarla dağıtmaz, değiştirmez, iletemez, yeniden kullanamaz, yayınlayamaz veya kullanamazsınız.
 
Bu Web Sitesine erişiminiz ve kullanımınız da aşağıdaki şartlara ve koşullara tabidir. Bu Web Sitesine girerek ve göz atarak, Genel Şartlar ve Koşullara kayıtsız şartsız ve koşulsuz olarak kabul etmektesiniz ve siz ve HQF arasındaki diğer olası sözleşmelerin burada yer alan konulara ilişkin olarak etkili olmasının kabul edildiğini kabul edersiniz.
Genel terimler
1. Bu Web Sitesinde gördüğünüz veya okuduğunuz her şeyi, aksi belirtilmedikçe, HQF tarafından telif hakkıyla korunmuş olarak düşünmelisiniz ve bu Şartlar ve Koşullarda veya Web Sitesinin metninde, önceden yazılı olarak belirtilmedikçe, bu tür içeriği kullanamazsınız. HQF'nin onayı. HQF, bu Web Sitesinde görüntülenen materyallerin kullanımının, HQF'ye ait olmayan veya HQF'ye bağlı olmayan üçüncü tarafların haklarını ihlal etmeyeceğine dair herhangi bir garanti veremez.

2. HQF'nin bu Web Sitesi hakkında doğru ve güncel bilgiler sağlama konusundaki makul çabalarına rağmen, bu bilgilerin doğruluğunu garanti etmez ve bu Web Sitesinin içeriğindeki herhangi bir hata veya ihmal için herhangi bir sorumluluk veya yükümlülük üstlenmez.
 
3. Bu Web Sitesini kullanmanız ve göz atmanız kendi sorumluluğunuzda gerçekleşir. Bu Web Sitesini oluşturma, üretme veya teslim etme ile ilgili HQF, ne de memurları, müdürleri, çalışanları, işbirlikçileri, temsilcileri, vb. Bu Web Sitesine erişim ve / veya kullanımından kaynaklanan doğrudan, dolaylı, tesadüfi veya sonuç olarak ortaya çıkan zararlardan sorumlu değildir. Yukarıdakilerle ilgili herhangi bir sınırlama olmaksızın, bu Web Sitesindeki her şey, OLDUĞU GİBİ, HERHANGİ BİR GARANTİ OLMAKSIZIN, AÇIK VEYA ZIMNİ HİÇBİR GARANTİ OLMAKSIZIN AÇIK VEYA ZIMNİ HİÇBİR GARANTİ OLMAKSIZIN, DAHİL ANCAK BUNLARLA SINIRLI OLMAMAK ÜZERE, OLDUĞU GİBİ OLMAKSIZIN sağlanır. SATILABİLİRLİK, BELİRLİ BİR AMACA UYGUNLUK VEYA İHLAL ETMEME GARANTİLERİ. Ayrıca, HQF, bu Web Sitesine ve herhangi bir hizmetine eriştiğinizde, bunları göz atarken ve / veya kullandığınızda veya herhangi bir materyali, veriyi indirdiğinizde, bilgisayarınıza ya da bilgisayarınıza ya da başka bir eşyaya bulaşabilecek herhangi bir zarardan sorumlu tutulamaz. Bu web sitesindeki metin, resim, video veya ses.

4. Bu Web Sitesine elektronik posta yoluyla veya başka bir yolla ilettiğiniz herhangi bir iletişim veya materyal, gizli ve tescilli olmayan olarak kabul edilecektir. Ayrıca, HQF herhangi bir fikri, konsepti, teknik bilgiyi veya teknikleri veya bu Web Sitesine gönderdiğiniz herhangi bir iletişimde yer alan herhangi bir bilgiyi herhangi bir amaçla kullanmakta serbesttir. Bu Web Sitesini kullanmanız yoluyla, gönderebilir ve HQF, uygun gördüğü herhangi bir amaç için sınırlı bilgi toplayabilir.

5. Bu Web Sitesinde görüntülenen kişilerin veya yerlerin görüntüleri ya HQF'nin ya da HQF tarafından kullanılmak üzere onaylanmış içeriğin mülkiyetini oluşturur. Bu görüntülerin sizin tarafınızdan veya sizin tarafınızdan yetkilendirilmiş herhangi bir kişi tarafından kullanılması, bu Genel Hüküm ve Koşullar tarafından özel olarak izin verilmedikçe veya bu Web Sitesinin başka bir bölümünde özel izin verilmesi durumunda yasaktır.

6. Bu sitede yer alan ticari markalar, logolar ve genel olarak tüm resimler ve çizimler (bundan böyle topluca "Ticari Markalar" olarak anılacaktır) HQF ve diğerlerinin tescilli veya tescilli Ticari Markalarıdır. Bu Web Sitesinde yer alan hiçbir ifade, bu İnternet Sitesinde gösterilen Ticari Markaların sahip olabileceği HQF veya üçüncü tarafların açık yazılı izni olmaksızın, bu Web Sitesinde görüntülenen herhangi bir Ticari Marka için herhangi bir biçimini kullanma veya zımni bir hak olarak yorumlanmamalıdır. Bu Genel Şartlar ve Koşullarda belirtilenler dışında, Web Sitesinde veya Ticari Markalarda gösterilen Ticari Markaların sizin tarafınızdan kullanılması yasaktır.
 
7. HQF, herhangi bir zamanda, anında yürürlüğe giren bu Genel Hüküm ve Koşulları gözden geçirebilir.
B. ÇEREZLERİN KULLANIMI
Web sitelerimizden birini görüntülerken, bilgisayarınıza, cep telefonunuza veya tabletinize bazı bilgiler depolayabiliriz. Bu bilgi çerez şeklinde veya benzer dosyalar şeklinde olacak ve birçok yönden bize yardımcı olabilir. Örneğin, Çerezler, bir Web Sitesini, sizin ilgi alanlarınız ve tercihlerinizle daha iyi uyması için özelleştirmemize izin verir. Çoğu İnternet Tarayıcısında Çerezleri sabit sürücünüzden temizleyebilir, tüm Çerezleri engelleyebilir veya bir Çerez dosyasını kaydetmeden önce bir uyarı alabilirsiniz. Bu özellikler hakkında daha fazla bilgi için lütfen tarayıcınızın talimatlarına veya yardım ekranına bakın. İçeriği ve reklamları kişiselleştirmek, sosyal medya özellikleri sağlamak ve trafiğimizi analiz etmek için çerezler kullanıyoruz. Ayrıca, sitemizi nasıl kullandığınız hakkındaki bilgileri, bunları kullanmanızla bağlantılı olarak verdiğiniz veya topladığınız diğer bilgileri bir araya getirebilen sosyal medya, reklam ve analiz ortaklarıyla paylaşıyoruz. Sitemizi kullanmaya devam ederseniz, çerezlerimizin kullanımını kabul etmiş olursunuz.

Çerezler, kullanıcı deneyimini daha verimli hale getirmek için web siteleri tarafından kullanılan küçük metin dosyalarıdır.
 
Yasa, bu sitenin çalışması için kesinlikle gerekliyse, çerezleri cihazınızda saklayabileceğimizi belirtir. Diğer tüm çerez türleri için lisansınıza ihtiyacımız var.

Onayınızı Gizlilik Politikasının 9 Maddesinde                 açıklandığı gibi istediğiniz zaman değiştirebilir veya kaldırabilirsiniz.
Otomatik Olarak Toplanan Ek Bilgiler

Bazı durumlarda, Siteye bağlandığınızda kişisel olarak tanımlanamayan teknik bilgileri (kayıt yoluyla değil) otomatik olarak toplayabiliriz. Bu tür bilgilere örnek olarak kullanmakta olduğunuz Internet Tarayıcısının türü, kullandığınız bilgisayarın işletim sistemi türü ve Web sitemize bağlandığınız Web sitesinin etki alanı adı verilebilir.
C. GÜVENLİK POLİTİKASI - KİŞİSEL BİLGİLER
KANAKI ürünlerini üreten Hellenic Quality Foods (HQF), kişisel veri güvenliğinin ve elektronik işlemlerin önemini kabul etmektedir. HQF, gerekli tüm teknik önlemleri alarak ve ilgili mevzuata uymak suretiyle bunları korumak ve korumak için azami öneme sahiptir. HQF tarafından toplanan veriler, istenmeyen herhangi bir kullanım dışında, sadece toplandıkları amaçlar için gerekli olan ve kullanılanlardır.
 
1. Amaç: Bu politikanın amacı, kendi hizmetleri için toplanan verilerin konularını bilgilendirmek, teklifler ve yeni hizmetler hakkında bilgilendirmektir. Bu politika aracılığıyla, veri konularına veriye erişim, düzeltme ve silme hakları hakkında bilgi verilebilir.
 
2. Kişisel Veriler: HQF sizden yalnızca ilişkimize hizmet etmek için kesinlikle gerekli olan verileri alır ve alır ve yalnızca toplandığı amaçlar için kullanılır. Ayrıca şirketimize gönüllü olarak ilettiğiniz verileri de topluyoruz.

3. Veri Güvenliği: HQF kişisel verilerinizi korumak için tüm uygun teknik önlemleri almıştır. Sadece verilere erişmesi gereken çalışanlara / çalışanlara sınırlı erişim sağlar. Bu tür verilerin izinsiz erişilmesini, kullanılmasını veya değiştirilmesini önlemek için gerekli tüm önlemleri alacaktır. Mevcut mevzuat ile uyumludur ve veri koruma için prosedürler hazırlamıştır.

4. Veri Alıcıları: Veriler sadece Şirket çalışanları tarafından ve ayrıca HQF ile yapılan sözleşmelerle, bu politikaya uymayı taahhüt eden üçüncü taraf ortaklar tarafından ve özellikle de kopyalama, imha etme, imha etme amacıyla yetkilendirilebilir. ve bu verilerin kurcalanması.
 
5. Konu Hakları: Veri konusu, 2472/1997 sayılı yasa uyarınca, erişim, düzeltme ve silme hakkı gibi haklara sahiptir. İlgili herhangi bir talep, www.kanakirecipes.com adresindeki KANAKI web sitesinden veya customerline@hqf.gr adresinden e-posta yoluyla ya da 801 11 2 1111 numaralı Tüketici Hattı telefon numarası ile yapılabilir.

6. Verilerin Kullanımı: HQF, teklifler, yeni ürünler, yeni hizmetler ve şirketimizin operasyon ve organizasyonu ile ilgili her şey hakkında sizi bilgilendirmek için verilerinizi kullanabilir. Gelecekte firmamızdan herhangi bir güncelleme / promosyon / promosyon almak istemiyorsanız, customerline@hqf.gr adresine bir e-posta göndererek kayıt olabilirsiniz.

7. Veri İfşası: HQF, veri konusundan yazılı izin almamış veya başka bir kamu makamının bir mahkeme emri, kamu düzeni veya karar / emri ile gerekli olmadıkça, kullanıcı verilerini ifşa etmez.

8. Diğer web sitelerine bağlantı: HQF web sitesi aracılığıyla, diğer şirketlerin web sitelerine bağlanmak mümkündür. HQF, şirketin web sitesinde, üçüncü taraf ürün ve hizmetlerinde kullanımı nedeniyle herhangi bir kişisel veri sızıntısı için kullanıcılara karşı sorumluluk taşımaz.
 
9. Cookies: HQF kullanıcıyı tanımlamak için çerezleri kullanabilir. Çerezler, her kullanıcının terminalinde saklanan, kişisel dosya veya kullanıcının dokümanları hakkında herhangi bir bilgi veya bilgi almadan küçük metin dosyalarıdır. Çerezler, yalnızca HQF ürünlerinin ve / veya hizmetlerinin popüler olduğu veya pazarlama amaçlı olduğu alanları belirlemek için belirli ürünlere ve / veya hizmetlere kullanıcı erişimini kolaylaştırmak ve istatistiksel amaçlar için kullanılır. HQF, kullanıcılara tanımlama bilgilerinin kullanımına karşı muhalefetini bildirme hakkını verir, bu durumda kullanıcı bu tür hizmetlere daha fazla erişemez. Onay veya rıza almak istediğinizde, customersline@hqf.gr adresine bir e-posta gönderebilirsiniz.

10. Politika Değişikliği: HQF, yürürlükteki veri koruma yasalarını karşılamak için ve gerekli gördüğü hallerde bu metni güncelleyerek bu politikayı değiştirme hakkını saklı tutar.
kanakirecipes © 2019 by HQF
Contact us: